Точно
Известие
Collapse
No announcement yet.
вграждане на лупи алфа 156
Collapse
X
-
Колеги, аз намерих 2 лупи за 20 лв. (което мисля, че е много добре като оферта), но не-знам дали ще ми паснат на моята 156? Как точно да разбера? И какво друго трябва да гледам, за да не се прецакам? Да спомена, че са били на алфа 145..Забелязвам също, че май двата са различни...
Last edited by grenlould; d.m.y г., 15:50.
Comment
-
Стават почти всякакви лупи,не е за всеки тая работа,трудно е като се нагласят да светят в една линия....сваля се бронята за да се свалят фаровете,нагряват се с пистолет с горещ въздух,за да отпусне лепилото и отвaрятe фаровете,разглобявате ги внимателно и се реже вътрешната част от рефлектора,колкото да влязат лупите,залепват се със силикон,озчаква се малко да стегне,налагат се фаровете на колата срещу стена,за да се регулират,пускате ксенона,нагласяте ги в една линия,важното е да са хоризонтално равни,а по вертикалата вече лесно се настройват от машинките за реглажа...след това сглабяте фаровете и ги затваряте пак със силикон...Let those Germans dream on about Alfa Romeo
Comment
-
дааа това ме интересуваше,дали трябва да се режат рефлекторите!интересува ме за лупите тъй като са тежички заедно с всичко останало,та мисълта ми е силикона(лепилото) надежден ли е за захващане или си боднал и нещо друго(някоя видия)?АЛФА РОМЕО 156 1.6 ТС
Comment
-
АЛФА РОМЕО 156 1.6 ТС
Comment
-
Незнам дали е надежден,аз моите ги лепих с Moment Fix лепило,а тези лупи колегата Радослав (Pilota) ги монтира срещу някакво заплащане,прави ги много добре,с планки,настройва,боядисва,залепва...стават както трябва,ако искаш се свържи с него...има опит,направил е вече няколко комплекта фарове с различни лупи...Let those Germans dream on about Alfa Romeo
Comment
-
По принцип може да му дадеш фаровете и лупите си и той да ти ги направи. Ще ти вземе пари само за труда, но вече трябва с него да се разбереш, че сега е доста зает с неговата белисима. Ако имаш интерес пиши ми на лично да ти дам координатите му, да не спамим в тремата повече.
Comment
-
Първоначално публикувано от pilota Покажи съобщениеИмам фарове с лупи и фарове без лупи само кажи какво искаш да правиш мога да ти обясня и как сам да си ги направиш ако мислиш че ще се справиш 0899600226Last edited by tonov; d.m.y г., 22:09.АЛФА РОМЕО 156 1.6 ТС
Comment
Comment