Известие

Collapse
No announcement yet.

вграждане на лупи алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Точно
    sigpic

Comment

• Last edited by xristakos; d.m.y г., 18:28.
      АЛФА РОМЕО 156 1.6 ТС

Comment

• От 3 месеца съм с би-ксенонови лупи Хелла от 2008 Ауди С8 и няма такъв кеф
        Attached Files
        Let those Germans dream on about Alfa Romeo

Comment

• Колеги, аз намерих 2 лупи за 20 лв. (което мисля, че е много добре като оферта), но не-знам дали ще ми паснат на моята 156? Как точно да разбера? И какво друго трябва да гледам, за да не се прецакам? Да спомена, че са били на алфа 145..Забелязвам също, че май двата са различни...

Last edited by grenlould; d.m.y г., 15:50.

Comment

• Първоначално публикувано от pilota Покажи съобщение
            Точно
            колега как закрепи лупите от мареята?аз имам но идея си нямам ка да ги закрепя!
            Last edited by tonov; d.m.y г., 21:04.
            АЛФА РОМЕО 156 1.6 ТС

Comment

• Стават почти всякакви лупи,не е за всеки тая работа,трудно е като се нагласят да светят в една линия....сваля се бронята за да се свалят фаровете,нагряват се с пистолет с горещ въздух,за да отпусне лепилото и отвaрятe фаровете,разглобявате ги внимателно и се реже вътрешната част от рефлектора,колкото да влязат лупите,залепват се със силикон,озчаква се малко да стегне,налагат се фаровете на колата срещу стена,за да се регулират,пускате ксенона,нагласяте ги в една линия,важното е да са хоризонтално равни,а по вертикалата вече лесно се настройват от машинките за реглажа...след това сглабяте фаровете и ги затваряте пак със силикон...

Comment

• дааа това ме интересуваше,дали трябва да се режат рефлекторите!интересува ме за лупите тъй като са тежички заедно с всичко останало,та мисълта ми е силикона(лепилото) надежден ли е за захващане или си боднал и нещо друго(някоя видия)?
                АЛФА РОМЕО 156 1.6 ТС

Comment

• DSC00011.jpgDSC00012.jpgDSC00009.jpg ТОВА СА ЛУПИТЕ КОИТО ИМАМ
                  Attached Files
                  АЛФА РОМЕО 156 1.6 ТС

Comment

• Незнам дали е надежден,аз моите ги лепих с Moment Fix лепило,а тези лупи колегата Радослав (Pilota) ги монтира срещу някакво заплащане,прави ги много добре,с планки,настройва,боядисва,залепва...стават както трябва,ако искаш се свържи с него...има опит,направил е вече няколко комплекта фарове с различни лупи...

Comment

• БЛАГОДАРЯ КОЛЕГА,ще трябва да се свържа с колегата,но май ще трябва да си взема един комплект фарове,че колицата ще ми трябва и немога да я къндилкам без такива
                      АЛФА РОМЕО 156 1.6 ТС

Comment

• Скоро мисля, че колегата Радослав (Pilota) продаваше едни фарове комплект с лупи.
                        Alfa 156, 2.0 TS
                        VW Vento 1.8- Бившата
                        Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

• е това е добре,но аз все пак имам тия лупи и сега се навих да ги използвам,един комплект фарове и да се види какво ще се получи
                          АЛФА РОМЕО 156 1.6 ТС

Comment

• По принцип може да му дадеш фаровете и лупите си и той да ти ги направи. Ще ти вземе пари само за труда, но вече трябва с него да се разбереш, че сега е доста зает с неговата белисима. Ако имаш интерес пиши ми на лично да ти дам координатите му, да не спамим в тремата повече.
                            Alfa 156, 2.0 TS
                            VW Vento 1.8- Бившата
                            Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

• Имам

Имам фарове с лупи и фарове без лупи само кажи какво искаш да правиш мога да ти обясня и как сам да си ги направиш ако мислиш че ще се справиш 0899600226
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от pilota Покажи съобщение
                                Имам фарове с лупи и фарове без лупи само кажи какво искаш да правиш мога да ти обясня и как сам да си ги направиш ако мислиш че ще се справиш 0899600226
                                ами колега чудех се как да захвана тия лупи които имам за фаровете,трябва ли да бъде премахнат някой елемент от лупите или се поставят така както са си,виждат ми се доста обемни!
                                Last edited by tonov; d.m.y г., 22:09.
                                АЛФА РОМЕО 156 1.6 ТС

Comment

Working...
                                X